Hızlı Erişim

Öğrenci E-KAYIT

Akademik Web-Mail
Öğrenci Web-Mail
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Akademik Bilgi Sistemi
GAÜN E-Rehber
GAÜN Hastaneleri
Gaün Kütüphane
Sürekli Eğitim Merkezi
Bologna Bilgi Sistemi
Mezun Bilgi Sistemi
Engelli Öğrenci Birimi
Gaün Sporium
Turizm Uygulama Oteli
Bilimsel Araştırmalar Projeleri
Haber Merkezi
  • 0 342 360 1200/3464-3465
  • Öğrenci Belgesi
  • GİMER
  • English
  • العربية
gaun

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI

  • Anasayfa
  • HAKKIMIZDA
    • GENEL BİLGİLER
    • AMAÇ VE HEDEFLER
  • PERSONEL
    • YÖNETİM
      • YÖNETİM
    • AKADEMİK PERSONEL
    • İDARİ PERSONEL
  • PROGRAMLAR
    • TEZLİ YÜKSEKLİSANS
  • ÖĞRENCİ
    • YÖNETMELİK
      • LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ
    • DERS KATALOĞU VE DERS İÇERİKLERİ
      • YÜKSEK LİSANS DERS KATOLOĞU
      • YÜKSEK LİSANS DERS İÇERİĞİ
    • AKADEMİK TAKVİM
    • DERS İZLENCE FORMLARI
  • GALERİ
    • TÜM FOTOĞRAFLAR
  • İLETİŞİM

Öğrenci Belgesi Talep

guvenlik
  • GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
  • DERS İZLENCE FORMLARI

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI  YÜKSEK LİSANS GÜZ DÖNEMİ 

SBE501 Sosyal Bilimlerde Etik ve Araştırma Yöntemleri 

GMS505 Diyet,Beslenme ve Sağlık 

GMS501 Duyusal AnalizBilimi ve Gıdalarda Duyusal Analiz Yöntemleri

GMS503 Moleküler Gastronomi ve Moleküler Mutfak 

GMS507 Gıda Kültürü ve İletişimi

GMS509 Gıda ve Şarap Seçimi

GMS511 Gastronomide Süt ve Süt Ürünlerinin Değerlendirilmesi

GMS51 Gastronomide Trendler

GMS517 GASTRONOMİDE KULLANILAN FERMENTE ÜRÜNLER

 

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI  YÜKSEK LİSANS BAHAR  DÖNEMİ 

SBE501 Sosyal Bilimlerde Etik ve Araştırma Yöntemleri

GMS504 Gıdalarda Kalite Kontrol Yöntemleri

GMS506 Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi

GMS510 İstatiksel Analiz

GMS516 Eko Gastronomi 

GMS520 Yemek Pişirme Teknikleri

GMS522 Toz Ürünlerin Gastronomide Kullanımı

GMS524 Gaziantep Gastronomisi ve Gaziantep Mutfağının Özellikleri

ÖĞRENCİ

  • DERS İZLENCE FORMLARI
  • Anasayfa
  • Akademik Takvim
  • Bologna Bilgi Sistemi
  • Kültür ve Spor Müdürlüğü
  • Gaün Kütüphane
  • Gaün Sporium
  • Öğrenci İşleri
  • Engelli Öğrenci Birimi
  • Bilgi İşlem Merkezi
  • Public File Server
  • Telefon Numaraları

Gaziantep Üniversitesi

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI