Hızlı Erişim

Öğrenci E-KAYIT

Akademik Web-Mail
Öğrenci Web-Mail
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Akademik Bilgi Sistemi
GAÜN E-Rehber
GAÜN Hastaneleri
Gaün Kütüphane
Sürekli Eğitim Merkezi
Bologna Bilgi Sistemi
Mezun Bilgi Sistemi
Engelli Öğrenci Birimi
Gaün Sporium
Turizm Uygulama Oteli
Bilimsel Araştırmalar Projeleri
Haber Merkezi
  • 0 342 360 1200/3464-3465
  • Öğrenci Belgesi
  • GİMER
  • English
  • العربية
gaun

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI

  • Anasayfa
  • HAKKIMIZDA
    • GENEL BİLGİLER
    • AMAÇ VE HEDEFLER
  • PERSONEL
    • YÖNETİM
      • YÖNETİM
    • AKADEMİK PERSONEL
    • İDARİ PERSONEL
  • PROGRAMLAR
    • TEZLİ YÜKSEKLİSANS
  • ÖĞRENCİ
    • YÖNETMELİK
      • LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ
    • DERS KATALOĞU VE DERS İÇERİKLERİ
      • YÜKSEK LİSANS DERS KATOLOĞU
      • YÜKSEK LİSANS DERS İÇERİĞİ
    • AKADEMİK TAKVİM
    • DERS İZLENCE FORMLARI
  • GALERİ
    • TÜM FOTOĞRAFLAR
  • İLETİŞİM

Öğrenci Belgesi Talep

guvenlik
  • GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
  • AKADEMİK PERSONEL

Profesör ATINÇ OLCAY
Doçent ALİ ÖZKAN
Doçent BANU KOÇ
Doçent HATİCE PEKMEZ
Doçent OYA ÖZKANLI
Doktor Öğretim Üyesi CEYHUN UÇUK
Doktor Öğretim Üyesi FATMA YALINIZ
Doktor Öğretim Üyesi TUBA PEHLİVAN
Araştırma Görevlisi MELİKE KESKİN

PERSONEL

  • AKADEMİK PERSONEL
  • İDARİ PERSONEL
  • Anasayfa
  • Akademik Takvim
  • Bologna Bilgi Sistemi
  • Kültür ve Spor Müdürlüğü
  • Gaün Kütüphane
  • Gaün Sporium
  • Öğrenci İşleri
  • Engelli Öğrenci Birimi
  • Bilgi İşlem Merkezi
  • Public File Server
  • Telefon Numaraları

Gaziantep Üniversitesi

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI